Brandtätning

Brandtätning

Brandsäkerhet är viktigt i alla byggnader och det är något som många också vanligtvis prioriterar mycket. Dock är det få som tänker på att även rör och rör-genomföringar som finns i huset behöver brandtätning så att elden inte sprider sig. Vi utför brandtätning åt företag, industrier och bostadsrättsföreningar i Gävle med omnejd. Vi kan erbjuda er allt inom VS-isolering för maximal brandsäkerhet och bra isolering för att minska era värmeförluster och därmed era energikostnader. Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med brandtätning i Gävle.

 

Certifierad personal utför brandtätning i Gävle

Hedins Isolering har yrkesutbildade och certifierade medarbetare som har mycket lång erfarenhet inom branschen. Om du vill få hjälp med brandtätning eller isolering i Gävle av dina rör i din fastighet kan du boka ett platsbesök där vi kan komma ut till din fastighet för att inspektera dina rör. Därefter kan vi lämna ett rimligt prisförslag för arbetet och sedan utföra det enligt leveransplan. Efter att vi är klara kommer dina rör och rör-anslutningar ha en maximal brandtätning vilket innebär att en brand får svårare att sprida sig mellan våningarna och mellan olika rum i din fastighet.

Boka en rörinspektion med Hedins Isolering AB!

Vi på Hedins Isolering AB har över 15 års erfarenhet av rörisolering i Gävle. Använd formuläret nedan och boka in ett platsbesök med oss för kostnadsfri rådgivning och prisförslag på plats.